Swede-Wheel Group

Swede-Wheel Group ägs av familjen Hildingsson med HQ i Hillerstorp och är huvudbolaget i Swede-Wheel koncernen. I koncernen ingår bolag som Swede-Wheel AB, Swede-Wheel QLC, Hilfa mm.
Swede-Wheel Group som koncern bygger på en bas av tillverkande företag med en logistik i framkant och fokus på egna produkter. 

Swede-Wheel

Swede-Wheel Hillerstorp

Swede-Wheel grundades 1942 och är Skandinaviens ledande hjultillverkare. Vi erbjuder hjul som klarar vikter upp till 7,5 ton och med diametrar från 15-540 mm. Swede-Wheels mission är att göra livet enklare genom att sätta fart på saker och ting. Den tyngsta sak blir lätt att hantera när du sätter hjul under den. 

Besök Swede-Wheels hemsida här >>

 

Swede-Wheel Ningbo

Swede-Wheel Ningbo i Kina grundades som ett kvalitets och logistikcenter 2006. Idag har bolag utvecklats till att främst vara en självständig producent till den asiatiska/oceaniska marknaden och sekundärt som en underleverantör till Swede-Wheel AB och den Europeiska marknaden.
Samtliga produkter kvalitets testas enligt EN-standard. Arbetssätt och rutiner liknar de vi har i Sverige med en kinesisk tvist. Vi tar fram både kundunika kostnadseffektiva lösningar i plast och plåt samt kan förse Asiatiska marknaden med klassiska Swede-Wheel produkter