Swede-Wheel Group

Swede-Wheel Group ägs av familjen Hildingsson med HQ i Hillerstorp och är huvudbolaget i Swede-Wheel koncernen. I koncernen ingår bolag som Swede-Wheel AB, Swede-Wheel QLC, HILFA mm.
Swede-Wheel Group som koncern bygger på en bas av tillverkande företag med en logistik i framkant och fokus på egna produkter. 

Swede-Wheel AB

Swede-Wheel grundades 1942 och är Skandinaviens ledande hjultillverkare. Vi erbjuder hjul som klarar vikter upp till 7,5 ton och med diametrar från 15-540 mm. Swede-Wheels mission är att göra livet enklare genom att sätta fart på saker och ting. Den tyngsta sak blir lätt att hantera när du sätter hjul under den. 

Besök Swede-Wheels hemsida här >>

Swede-Wheel Ningbo

Swede-Wheel Ningbo i Kina grundades som ett kvalitets och logistikcenter 2006. Idag har bolag utvecklats till att främst vara en självständig producent till den asiatiska/oceaniska marknaden och sekundärt som en underleverantör till Swede-Wheel AB och den Europeiska marknaden.
Samtliga produkter kvalitetstestas enligt EN-standard. Arbetssätt och rutiner liknar de vi har i Sverige med en kinesisk tvist. Vi tar fram både kundunika kostnadseffektiva lösningar i plast och plåt samt kan förse Asiatiska marknaden med klassiska Swede-Wheel produkter

SWEDE-WHEEL GMBH

Swede-Wheel GmbH är gruppens senaste förstärkning och fungerar som en kontaktpunkt för våra tysktalande kunder. GmbH är grundat 2021 och lokalen är belägen strax utanför Hamburg vilket ger goda förbindelser med Sverige och världen. Swede-Wheel GmbH möjliggör snabba och flexibla leveranser till kunder i Tyskland, Österrike och Schweiz, samtidigt som det ger en lokal närvaro och en bättre kundkontakt.