Made in Sweden

Beställ online, välj bland 7000 produkter!

Made in Sweden, by HILFA

I en bransch där många företag erbjuder tradingprodukter från Kina, så satsar vi på svensktillverkat. Till vår hjälp har vi två skickliga maskinställare, Birger Atterling och Camilla Skörde. De håller våra 11 formsprutor i toppskick och ser till att de skapar förutsättningar för snabba leveranser och stora möjligheter. Eftersom vi på klurigt småländskt vis till stor del har byggt automationslösningarna själva så ställer vi om oerhört snabbt. Eller som Birger uttrycker det: – Från det att förfrågan kommer in kan vi på mycket kort tid vara redo att provköra nya standardkomponenter. 

Läs artikeln

HÅLLBAR PRODUKTION

På HILFA strävar vi alltid efter att bli bättre och mer miljöneutrala. Vi testar och pushar hela tiden gränserna för att minska våra avtryck på miljön. Som exempel jobbar vi med ett nytt verktyg som möjliggör planering av våra transporter över världen på ett mer miljövänligt sätt. Vi utvecklar också, ihop med våra underleverantörer, produkter med mer miljöneutrala material. 

Oavsett vad vi utvecklar inom verksamheten har miljöaspekten alltid en viktig del i processen och i utfallet.  

Svenskproducerat med automation i världsklass

På HILFA SWEDEN AB i Hillerstorp har vi en toppmodern produktion av plast och en automation i absolut världsklass. Tack vare detta kan vi konkurrera på en internationell marknad. 

Titta gärna på vår företagspresentation i videoformat för att få en snabb inblick i vår produktion.