Kundanpassat

Anpassning av standardprodukter

Hos oss har du möjlighet att anpassa våra standardprodukter med till exempel material, specialfärger, symboler och logotyper.

> Upptäck vårt standardsortiment

 

Legotillverkning

Utöver vårt breda standardsortiment utvecklar vi även skräddarsydda, individuella lösningar. Vi vill verka som er förlängda arm och helhetspartner. Vi kommer gärna in tidigt i projekten och bidrar med den kunskap och erfarenhet vi samlat på oss under många år. Genom att få in formsprutarens synvinkel tidigt kan man konstruera detaljen på ett sätt som passar tillverkningsmetoden direkt, vilket gör att man sparar tid och får ett så kostnadseffektivt verktyg som möjligt. 

 

Från idé till produktion

Vårt kompetenta team står vid din sida genom hela projektet, från planering med CAD-ritningar och materialval till serieproduktion.

 

 

Individuella formsprutningsverktyg

Verktyget lägger grunden för en effektiv produktion, högkvalitativa plastdetaljer kan inte tillverkas utan ett högkvalitativt verktyg.

Vi har ett nära samarbete med skickliga verktygsmakare i både Sverige och Asien som levererar verktyg som motsvarar våra högt ställda krav.