Hur får jag en inloggning?

Du får en inloggning genom att meddela din kontakt/säljare så hjälper den dig vidare eller skicka en förfrågan till info@hilfa.se.

Allt som krävs är att du har ett aktivt kundkonto hos oss, det vill säga att vi har dina fullständiga uppgifter i vårt affärssystem och att du är eller planerar att bli en aktiv kund hos oss. 

Vad får du som inloggad användare?

Som inloggad användare har du tillgång till flertalet smarta funktioner ihop med kundunik information. Som exempel hittar ni era kundunika priser på produkterna, ni kan se lagersaldo på produkterna (se mer information om detta under fliken "Lagersaldo"), ni kan se orderstatus på inneliggande order under "Mitt konto" och hittar historiska ordrar. Ni kan också skapa obegränsat med egna kundunika listor för att enkelt sortera upp de produktsortiment som är, exempelvis mest relevant för er eller som ni använder mest återkommande. 

Glömt din loggning?

Ditt användarnamn är alltid din arbetsmail. Har du slarvat bort ditt lösenord, maila info@hilfa.se så skapar vi ett nytt temporärt lösenord och skickar det till dig så får du välja ett nytt vid nästa inloggning.

Villkor

Vi på HILFA äger ert konto hos oss, på vår hemsida, se mer om vår integritetspolicy under fliken "Integritetspolicy". 

Vi förbehåller oss rätten att när som helst avsluta ert konto med personlig inloggning på vår webb. En anledning kan vara att vi misstänker att informationen som inloggad användare används på ett sådant sätt att det kan skada vår verksamhet. Vi förbehåller oss också rätten att pausa kontot om ni är inaktiva över en längre tid. 

Ert konto hos oss är personligt och kopplat till de företag ni jobbar på. Byter ni arbetsgivare eller på annat sätt inte längre representerar det företaget och den positionen ni var i vid öppnandet av kontot, meddela oss så att vi kan stänga ner eller uppdaterad kontot till er nya position.