2021-01-28

Utbildning kring Hilfas standardsortiment via Teams

Ta chansen att lära dig mer om möjligheterna med Hilfas produkter. Signa dig till ett kostnadsfritt Teams-möte

Det gäller att se möjligheterna där andra ser problem. I pandemins spår följer inställda mässor och möten. Då satsar vi på LB-Plast på online-möten i vårt fantastiska showroom! Ta chansen att anmäla dig till vår kostnadsfria utbildning!

Att botanisera bland LB-Plast 5 000 artiklar kan vara överväldigande. Därför vill vi bjuda in dig till vårt showroom. Vi har riggat utrustning och produkter för att guida dig runt och utbilda dig rörande standardsortimentet. I sortimentet hittar du bland annat ställfötter, låsvred och förstås nytillskotten. 

Målsättning med utbildningen
Utbildningens målsättning är att ge dig grundläggande kunskaper i LB-Plasts standardsortiment. Du kommer att känna till skillnader mellan olika produkter samt kunna känna till smarta funktioner för att du lättare ska kunna välja rätt sorts detalj till din produkt. 

Skräddarsy din utbildning
Om du vill fördjupa dina kunskaper inom en särskild produktgrupp eller har andra önskemål kring utbildningen – låt oss få veta så skräddarsyr vi utbildningen för dig.

Målgrupp
Utbildningen vänder sig primärt till LB-Plasts kunder 

Förkunskaper
Inga, men för att du ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen är det en fördel om du känner till några av våra produkter sedan tidigare

Programvara
Du behöver ha Microsoft Teams och internetuppkoppling

Plats och utbildningstillfällen
Där du är och när du kan. Utbildningen sker med hjälp av Microsoft Teams.

Kostnad
Gratis